diumenge, 28 de març del 2010

Call of Duty: Modern Warfare 2



Jo per part meva, l'he tastat personalment, i crec que és una de les millors edicions del joc, de moment. Els gràfics són precisos al mil.límetre, i si afegeixes el cable HDMI , tens la sensació de ser tu mateix el protagonista del videojoc, de tenir l’arma a les teves pròpies mans i sentir com xiulen les bales al teu voltant. En definitiva, si el que busqués és acció, un còctel de trets i explosions, és el teu videojoc.

Gráfics: 9.3     So: 9.5     Jugabilitat: 10      Diversió: 10     Total: 9.7

Aquest joc desenvolupat per Infinity Ward, Activision i Treyarch, conjuntament, va ser un èxit. Combinava el millor de cada títol de la seva classe en un sol videojoc, compacte i manejable, sense tornar-nos "bojos" al jugar.


És un títol curiós, ja que la indústria del videojoc no deixa d'oferir casos singulars de com els seus dos jutges, crítica i públic desentonen pel que fa a gaudir del seu favor es refereix.

Aquest sisè Call of Duty continua, cinc anys després, la història narrada al Modern Warfare anterior, tal com posa en situació el general Shepherd en els primers compassos del joc. "Com més canvien les coses, més segueixen igual" sentència, aludint la caiguda de Imran Zakhaev a Rússia, que ha provocat l'ascensió de la seva mà dreta Vladimir Makarov com governant a l’ombra. "Enderroquem un tirà i apareix un altre pitjor" es comenta en la introducció. Makarov, movent els fils del partit ultranacionalista i utilitzant Zakhaev com a màrtir i propaganda, ha aconseguit restaurar el comunisme a Rússia. Des de la seva posició de poder i els seus contactes terroristes al Brasil i l'Afganistan, Makarov orquestra una brutal ofensiva contra els Estats Units. La major i més gran de la història.

Manejant intel.ligència clau i cara a combatre la seva amenaça, el general Shepherd, crea sota el seu comandament directe la Taskforce 141, una unitat de forces especials d'elit encarregada de detenir-lo, amb operacions letals quirúrgiques en l'enemic abans que comencin els seus atacs. A les seves files, els millors soldats de l'exèrcit dels EUA: el protagonista principal, el sergent Gary Roach Sanderson, Soap MacTavish des MW i ara capità del 22 ° Regiment del SAS britànic, el indetectable i enigmàtic Ghost o el Ranger Joseph Allen, més el retorn estel.lar d'un vell conegut. Això, per descomptat, és només el principi ...

La resta hauràs de viure-ho tu.

CONCLUSIÓ:
Infinity Ward ho torna a aconseguir. Modern Warfare 2 és un dels jocs més importants de l'any.